Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (2.95 secunde)
Liberalul a mai adaugat ca raportul nu a demonstrat in niciun fel existenta unor baze americane pe teritoriul tarii noa-stre. (Carmen Corbu)
Milut a precizat ca formatiunea sa va face cunoscute la nivel european aceste prevederi "discriminatorii si neconstitutionale" ale respectivei ordonante. (Carmen Corbu)
Vicepresedintele PD a mai apreciat ca "niciodata in politica romaneasca ecuatia n-a fost sim-pla", explicand acest lucru prin faptul ca romanii sunt complicati si se regasesc greu, iar politicienii sunt "obisnuiti". (Carmen Corbu)
Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a precizat ca listele preliminare vor fi definitivate in prima jumatate a lunii viitoare. PNL a mai decis inceperea precampaniei electorale la 1 martie, sub sloganul "Primavara europeana". (Carmen Corbu)
Presedintele de onoare al PSD a criticat, totodata, si atitudinea ministrului Justitiei, Monica Macovei, despre care a afirmat ca, impreuna cu Traian Basescu, submineaza CSM. (Carmen Corbu)
Secretarul general-adjunct al PC a declarat ca, prin acest tip de conduita, se va putea vorbi despre "un demers corect al Parlamentului Romaniei", care a aprobat formarea acestei Comisii parlamentare de ancheta, tocmai pentru a determina culpabilitatea sau nonculpabilitatea presedintelui Traian Basescu vizavi de incalcarea Constitutiei. (Carmen Corbu)
Decizia privind invitarea la audieri a presedintelui Traian Basescu sau a premierului Calin Popescu-Tariceanu va fi luata saptamana viitoare. (Carmen Corbu)
"Am inregistrat un raspuns care ne-a pus pe ganduri, si anume acela ca presedintele va amana numirea si ne-a sugerat ca acest lucru sa se faca odata cu restructurarea guvernamentala. Personal, nu am inteles aceasta atitudine", a adaugat vicepresedintele liberal. (Carmen Corbu)
Sursele citate apreciaza ca in interiorul PC ar putea apare un nou curent, Stefanescu, D.I. Popescu si Chelaru putandu-si anunta public in scurt timp diferentele de opinie fata de liderul Voiculescu. (Carmen Corbu)
Toth Birtan Csaba a recunoscut ca au platit cateva persoane pentru activitatea de strangere a semnaturilor, dar a respins in mod categoric ca ar fi vorba despre minori. (Carmen Corbu).
Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad Zoltan, este urmarit penal de procurii DIICOT in dosarul "Gazeta", investigatiile vizand legaturile acestuia cu grupul infractional condus de presedintele Trustului "Gazeta", Liviu Man. (Carmen Corbu)
Ne putem gandi si la un guvern de uniune nationala sau cu un sprijin mai larg pentru a da tarii o guvernare stabila. Daca aceste doua, trei variante nu merg, mergem la anticipate", a mai spus Geoana. (Carmen Corbu)
ori cu PD in integralitate la guvernare, ori fara PD la guvernare si sa oficializeze relatia cu PSD", a spus Emil Boc. Liderul PD a anuntat ca democratii sustin alegerile anticipate ca solutie pentru asigurarea stabilitatii Guvernului. (Carmen Corbu)
Comisiile juridice ale Camerei Deputatilor si Senatului au aprobat, saptamana trecuta, un proiect de hotarare care precizeaza ca organizarea unui referendum pe tema votului uninominal nu este oportuna. Doar parlamentarii PD s-au pronuntat atunci impotriva proiectului. (Carmen Corbu)
Astfel, concluzioneaza Hotnews, odata "impins PD afara din Guvern", prioritatile "defunctei Aliante D.A." pot fi supuse oricaror modificari. (Carmen Corbu)
PSD va depune o motiune de cenzura, in urma careia va cadea actualul Guvern, iar pana la sfarsitul lui aprilie vom avea un nou Guvern, cu un premier din partea PSD si cu ministri din partea PSD, PNL si UDMR", a sustinut senatorul PRM. (Carmen Corbu)
Un alt oficial UE a declarat, intr-o discutie privata, ca UE este ingrijorata de faptul ca inca o tara central-europeana a cazut prada unei crize politice, la foarte scurt timp dupa aderarea la blocul comunitar. (Carmen Corbu)
Filofteia Cismaru de la Sectia civila si de proprietate intelectuala, Luminita Zglimbea si Gheorghe Dumitru de la Sectia penala, Con-statin Branzan si Ana Savin de la Sectia comerciala si Carmen Ilie si Dumitru Voicescu de la Sectia de contencios administrativ si fiscal.
In finalul materialului se mai arata ca sustinuta de statutul de tara care a aderat la UE, economia Romaniei este infloritoare, dar ca actiunile la bursa politicului scad vertiginos. (Carmen Corbu)
Aceasta modificare a programului de audiente este determinata de implicarea institutiei in organizarea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei", a declarat Carmen Constantinescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii Valcea.
google-analytics.com